Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Breda

BBQ bestellen Breda

Lunch bestellen Breda

Brunch bestellen Breda

Stamppot bestellen Breda

Gourmetten bestellen Breda

Hapjes bestellen Breda

High Tea bestellen Breda

Tapas bestellen Breda

Italiaans bestellen Breda

Grieks bestellen Breda

Desserts bestellen Breda

Walking dinner Breda

Food truck Breda

Snackwagen Breda

Borrel bestellen Breda

Live Cooking Breda

In Breda, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een chique High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met een scala aan opties, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

In het kort, in Breda is er voor elk culinair verlangen een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.