Koningsdag Breda


Koningsdag is een van de meest populaire feesten van het jaar in Breda, veel mensen komen op af, de stad stroomt helemaal vol. Als je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Breda je helpen om deze feestelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een brunch of diner, of zelfs gewoonweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, het kan allemaal.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens te personaliseren. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, niets is ons te gek. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en leveren het voedsel en bijpassende dranken, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Breda.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je interesse hebt in een offerte, kun je dit op onze webpagina doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer informatie je met ons deelt, hoe meer wij je een offerte op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, veganistisch.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de bestelling plaatsen, ook dit kun je eenvoudig online regelen. Maak je keuze, maak gemakkelijk en snel een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het iDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Breda?


Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, we hebben voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit diverse hoeken van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, voor een compleet overzicht van het assortiment, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Breda
Buffet bestellen Breda
High Tea bestellen Breda
Tapas bestellen Breda
Lunch bestellen Breda
Gourmetten bestellen Breda
Borrel bestellen Breda
Italiaans bestellen Breda
Grieks bestellen Breda

Je ziet het, we hebben echt een breed scala aan opties, om van ieder evenement een groot succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben ook op deze feestelijke dag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Breda: Tot slot


Of je nu Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.