Borrel bestellen Breda

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Breda

Wilt u voor uw borrel in Breda alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Via onze website, waar tal van cateraars beschikbaar staan. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is een van onze specialiteiten. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan kan de cateraar alles ter plaatse afleveren. Uiteraard, kan de catering ook bij u thuis worden bezorgd.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Breda

Tijdens een borrel horen natuurlijk lekkere hapjes geserveerd te worden. Onze cateraar kan de hapjes voor u in orde maken. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en uw favorieten kiezen. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. Een optie is om een food truck in Breda te huren. Dit geeft uw borrel een extra gezellige en informele sfeer. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een Caribisch menu. Ook pizza’s en hamburgers zijn beschikbaar.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Breda. In Breda biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Breda nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Breda bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Breda een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Breda. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Breda is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Breda leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Voor ieder soort feest is het bestellen van een buffet in Breda een uitstekend idee.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Breda een passende keuze|dan is gourmetten in Breda een geschikte optie|dan past gourmetten in Breda goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Breda een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. Voor de lunch in Breda is catering een betrouwbare partner. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Denk er dan eens aan om een High Tea te organiseren. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Breda leveren. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bovendien worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. Hygiëne is voor ons van groot belang en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.