Live Cooking Breda


Wanneer je een feest of evenement organiseert is een van de cruciale dingen om te regelen de catering. Een feest kan pas een geslaagd feest zijn als de gasten tevreden zijn over het eten en met een goed gevoel naar huis gaan. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen waar het de catering betreft. Een daarvan is live cooking in Breda. Wat dat is en waarom dat zo leuk is.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is live cooking Breda?


Waarschijnlijk bent u bekend met de traditionele buffetten: het eten is al voorbereid en wordt door de gastheer of -vrouw aangeboden op een gepland moment op het feest. Bij live cooking gaat dat net even anders. Een professionele kok komt naar de locatie met een compleet ingerichte keuken en het eten wordt live voor de gasten klaargemaakt.

 

Waarom is live cooking zo leuk?

Wat live cooking Breda zo leuk maakt is dat u op deze manier bij uw festiviteit over een “culinair paradijs” beschikt waar u dat wenst. Bij vieringen zoals verjaardagen, jubilea of andere gelegenheden, maar wilt u dat op een locatie doen die u uitkiest (in uw eigen tuin bijvoorbeeld), in plaats van uit eten te gaan in een restaurant, dan is live cooking perfect. Zo kan er bijvoorbeeld eveneens een kerstdiner bereid worden voor het personeel van een bedrijf, maar dan “in house”. Een ander voorbeeld is om een gezellige en sportieve teambuildingdag van het bedrijf te eindigen met een lekker diner op locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een bijkomend interessant aspect van live cooking voor degenen die in het bereiden van eten geïnteresseerd zijn: in een restaurant bevindt de professionele kok zich altijd in de keuken. Terwijl u heerlijk aan het eten bent, vraagt u zich misschien af: “Wat is het geheime recept?” Wat zijn de gebruikte kruiden? Wat zorgt voor die speciale smaak aan mijn vlees of vis?” Bij live cooking kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Het menu bij live cooking Breda


Bij live cooking moet u er rekening mee houden dat u niet, zoals in een restaurant, de keuze heeft uit een uitgebreide menukaart. De cateraar kan immers niet alles meenemen. Indien u live cooking catering wilt organiseren, dan zal vooraf met u een menu worden afgesproken. Aangezien uw gasten niet allen dezelfde dingen lekker vinden, zijn er uiteraard verschillende opties. U kunt met de catering in Breda bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit varieert van een simpel diner met enkele opties tot een uitgebreid meergangenmenu.

 

Food truck Breda

Een andere vorm van catering waarbij het eten wordt bereid op het moment dat uw gast dat wil, is een mobiele keuken. Deze volledig uitgeruste mobiele keuken kan op de door u gewenste locatie gerechten klaarmaken. Meer informatie hierover kunt u op andere delen van deze website.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Desserts Breda


Nadat uw gasten hun buik rond hebben gegeten, is er vaak nog een plekje vrij voor een nagerecht. Wist u dat suiker na het eten het overvolle gevoel wegneemt? Het zendt namelijk een signaal naar de hersenen dat maakt dat de maagwand uitzet. Via onze website is het mogelijk om desserts te bestellen, een heerlijke manier om uw maaltijd af te ronden.

 

Wat is er nog meer mogelijk bij de catering in Breda?

Koken op locatie is een geweldige manier om uw evenement een unieke uitstraling te geven. Maar er zijn nog andere opties waarbij de catering in Breda uw feest tot iets bijzonders kan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het zeer gewaardeerde buffet in Breda. Dit omvat verschillende gerechten, waardoor er voor iedereen een gerecht is dat in de smaak zal vallen. Of misschien overweegt u een gezellige barbecue in Breda? Als u gasten heeft die het genieten van het bereiden van lekkere hapjes, dan is gourmetten in Breda een uitstekende keuze.

Wanneer u een borrel in Breda organiseert, kan de catering u ondersteunen om er een geslaagd evenement van te maken, en eventueel kunt u deze verrijken met smakelijke hapjes, beschikbaar via de Bredase catering.
Bovendien biedt de catering de mogelijkheid om lunches voor u te verzorgen. Denk aan een ontspannen lunch met vrienden, familie of collega’s. Daarnaast behoort ook een werklunch op uw bedrijf tot de mogelijke opties.
Last but not least, hebt u ooit een High Tea ervaren? Zo niet, het is momenteel helemaal trendy, en deze ervaring is zeer de moeite waard. Tijdens een High Tea kunt u in de middag genieten van een heerlijke kop thee vergezeld van zowel zoete als hartige lekkernijen. Dit is een gezellige activiteit om te delen met vrienden of familie, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren.

 

Kwaliteitsgarantie

Onze toewijding aan kwaliteit is onwrikbaar als het gaat om de producten van de cateraars waarmee we samenwerken. Naast de liefdevolle bereiding van alle gerechten, wordt alles met vakmanschap en in overeenstemming met de strengste voedselbereidingsrichtlijnen voor u klaargemaakt.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.